Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد 67 هزار میلیارد تومان از یارانه سوخت به دهک های پر درآمد می رسد، در حالی که سه دهک های کم درآمد تنها سه هزار میلیارد تومان است. به گزارش بلاغ، سید محمد حسینی شاهرودی گفت: این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت باید مردم را در مدیریت یارانه‌ها دخیل کرده و تمرکز بیشتری برای توزیع و نحوه توزیع یارانه‌ها داشته باشد، به طور مثال سالانه بیش از ۱۲۳ هزار میلیارد تومان یارانه سوخت پرداخت می‌شود که تنها سه هزار میلیارد تومان آن به دهک پایین و ۶۷ هزار میلیارد آن به دهک‌های پردرآمد می‌رسد که به هیچ عنوان شیوه مناسبی برای توزیع عدالت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به میزان کل یارانه پرداختی افزود: رقم ۹۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه رقم کمی نیست و توزیع آن می‌تواند قسمت اعظمی از مشکلات افراد کم درآمد را رفع کند، منتهی مشکل اساسی دولت در نظام توزیع است. شیوه توزیع یارانه‌ها در ایران بدترین نوع به نوبه خود است و منجر می‌شود تا به جامعه هدف نرسد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: امسال دولت ۱۴ هزار میلیارد دلار بودجه برای تخصیص برای تهیه کالا‌های اساسی کنار گذاشته است که تجربه سال قبل نشان داد این شیوه نمی‌تواند قشر کم درآمد و ضعیف جامعه را در برگیرد و بازهم اقشار پردرآمد از این موضوع بهره بیشتری می‌برند.
حسینی شاهرودی عنوان کرد: کشور‌های بزرگی در دنیا در حال حاضر بنابر حمایت اقشار ضعیف جامعه در حال پرداخت یارانه هستند و درصد بالایی هم به هدف خود رسیده‌اند، ولی نظام یارانه‌ای ما به علت تنش‌های اقتصادی موجود تا حدودی هدف پرداخت یارانه را گم کرده است.

احسان خاندوزی، کارشناس اقتصادی هم در این رابطه اظهار داشت: نظام یارانه‌ای کشور با مشکل توزیع عادلانه مواجه است به زبانی دیگر دولتمردان ما با چشم‌های بسته یارانه را در جامعه توزیع می‌کنند و نمی‌بینند که آیا جامعه هدف از آن بهره برده است یا نه!
وی افزود: این روند کورکورانه توزیع یارانه در هر دو بخش یارانه نقدی و غیر نقدی مشهود است چنانچه می‌بینیم افراد پردرآمد همچنان در صف دریافت یارانه نقدی ایستاده‌اند و دولت قدرتی برای حذف این افراد را ندارد.
خاندوزی ادامه داد: راهکار عملیاتی که می‌تواند نظام یارانه‌ای کشور را به نظم و توزیع عادلانه بازگرداند، ایجاد نوعی نظام پرداختی یا قیمت‌گذاری  تبعیضی بین اقشار مختلف جامعه است، به‌طور مثال در مصرف آب باید بین مشترکان پر مصرف و کم مصرف جامعه در نوع پرداخت بهای آب تبعیضی قائل شد. فردی که بیشتر مصرف می‌کند باید هزینه بیشتری پرداخت کند.
وی در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان افراد پر درآمد را شناسایی کرد، گفت: زنجیره عظیمی از داده که توسط سازمان‌های امور مالیاتی، برنامه و بودجه کشور، ثبت اسناد ملی، تامین اجتماعی و غیره در اختیار وزارت  کار قرار می‌گیرد، این اجازه را به سازمان مربوطه می‌دهد تا بتواند افراد را براساس درآمد‌ها طبقه بندی کند. این طبقه سال هاست در اختیار دولت‌ها قرار دارد، اما استفاده از آن برای تصمیم گیری در حوزه یارانه‌ها به خوبی صورت نگرفته است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۹۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند

آفتاب‌‌نیوز :

امیر کشانی در سی و پنجمین رویداد تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان گفت: اصفهان از جایگاه ویژه‌ای در تولیدات صنعتی، معدنی و کشاورزی کشور برخوردار است که از دلایل آن می‌توان به جایگاه خاص کار و تولید در فرهنگ مردمان این دیار اشاره کرد.

وی ادامه داد: اصفهان در روز‌های گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا بود که این تعاملات زمینه‌ساز جهش تولید در سال جاری خواهد بود.

کشانی تاکید کرد: بار اصلی تولید بر عهده کارگران است و بسیاری از مسائل تولید با این گروه پیوند خورده است از این رو بر این باورم که برای بهبود وضعیت معیشتی این قشر همه باید دست به دست هم دهیم و از جامعه کارگری حمایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی پارسال مصوبه‌ای داشت که درآمد بالای ۱۲۰ میلیون ریال را مشمول مالیات کرد، اما گرچه در بسیاری از جوامع سکولار اصل بر مالیات ستانی است، ولی این امر از فردی که زیر خط معیشت درآمد قرار دارد، زیبنده کشور ما که خود را طرفدار کار و تولید می‌داند، نیست و باید در این زمینه بازاندیشی کرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می‌شود برای دولت عدد زیادی نباشد، اما این ارقام برای کارگران گزاف به حساب می‌آید.

کشانی تصریح کرد: رسیدگی به این مساله پیامی را به جامعه می‌دهد که کشور ما برای تولید کارگران ارزش قائل است.

وی در قسمت دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع تعطیلی روز‌های پنجشنبه تاکید کرد: آمار نشان می‌دهد که تعطیلی روز‌های پنجشنبه می‌تواند افزون بر هشت میلیارد دلار به تجارت فراملی کشورمان ضرر بزند و این خسارت تنها مختص عده‌ای خاص نیست.

وی ادامه داد: زیان هشت میلیارد دلاری تجارت کشور باعث کاهش درآمد ارزی کشور و افزایش نرخ ارز می‌شود که تاثیر سویی بر زندگی مردم خواهد داشت.

 یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در اصفهان وجود دارد که حدود ۸۰۰ هزار نفر آن‌ها مرد و حدود ۳۰۰ هزار نفر از آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت " «فته کار و کارگر» نامگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است